Печиво пісочне з яблуками. Від цього смаку неможливо відірватися – хочеться їсти знову і знову! Готується легко, швидко та з простих продуктів. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Яблуко очищаємо від шкірки, нарізаємо на маленькі кубики і перекладаємо в каструлю. Посипаємо цукром, вливаємо сік лимонний, перемішуємо і викладаємо вершкове масло. Ставимо на слабкий вогонь, постійно помішуємо.
У миску просіюємо борошно, додаємо розпушувач, цукрову пудру і розмішуємо. Натираємо на великій тертці холодне вершкове масло і перемішуємо до дрібної крихти.
Додаємо жовток і розмішуємо вилкою.
Форми змащуємо вершковим маслом і викладаємо по столовій ложці пісочного тіста. Притискаємо тісто. Викладаємо по чайній ложці яблучної начинки.
Зверху посипаємо піщаним тістом.
Поміщаємо у розігрів до 180 градусів духовку – на 20 хв.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…