Просте, швидке і дуже смачне сирне печиво з ягідною начинкою! Мої рідні його просто обожнюють, тому готую відразу подвійну порцію. Дуже всім рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
- Сир – 500 грамів
- Борошна – 600 грамів
- Цукрового піску – 4 столові ложки
- Солі – щіпку
- Розпушувача – 1 столову ложку
- Ваніліну або ванільного цукру – за бажанням
- Вершкового масла – 160 грамів
- Вишні (або будь-яких інших ягід) – 300 грамів
- Крохмаль – 1 столова ложка + вода – 1 столова ложка
Приготування:
Сковороду ставимо на слабкий вогонь, викладаємо ягоди (у мене вишня), додаємо цукор, постійно перемішуємо. Готуємо до закипання.
Крохмаль змішуємо з водою та заливаємо ягоди, готуємо до загусання. Перекладаємо в миску і даємо охолонути.
В іншу тарілку викладаємо сир та м’яке вершкове масло. Всипаємо ванілін, цукор і сіль, добре перетираємо все виделкою. Поступово додаємо борошно, розмішуємо. Формуємо кулю та ділимо на дві частини.
Скочуємо в ковбаски і розкочуємо в пласти. Зрізаємо нерівні краї і доріжкою викладаємо начинку.
Загортаємо в рулети та розрізаємо на порційні шматочки. Кладемо на лист, застелений папером для випічки і випікаємо 20-25 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!