Сьогодні готую дуже смачну закуску-намазку. Такі бутерброди зникнуть зі столу за 1 хвилину. Скільки не готуй, завжди мало. Їх можна приготувати як для сніданку, так і для святкового столу. Готується просто і швидко, продукти звичайнісінькі.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо багет і нарізаємо його навскоси. Далі обсмажуємо їх на вершковому маслі на сковороді до рум’яного кольору з двох сторін. Або підсмажити в тостері, це вже як вам буде зручніше.
Беремо 2 очищені моркви та натираємо на тертці для корейської моркви. 2 цибулини нарізаємо тонкими півкільцями.
Мариновані огірки теж натираємо на тертці для корейської моркви. Віджимаємо їх від зайвого соку і кладемо у миску. На сковороду наливаємо олію і розігріваємо.
Викладаємо всю цибулю та моркву. Обсмажуємо до м’якості та золотистого кольору, періодично помішуючи на середньому вогні.
Викладаємо в миску до огірків, пропускаємо сюди через прес кілька зубчиків часнику, додаємо трохи майонезу, сіль та чорний мелений перець.
Все добре перемішуємо і наша намазка для бутербродів готова. Закуску намащуємо на підготовлений багет. Перекус готовий, подаємо до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…