Нове

Хоч на сніданок, хоч на святковий стіл: смачна закуска-намазка із простих інгредієнтів

Скільки не готую таких бутербродів завжди мало! Все тому, що намазка на них ну дуже смачна і не набридла! Готується все за лічені хвилини. Потрібно лише змішати все у чаші блендера та подрібнити. Найдовше нарізати батон і підсушити його в духовці. Але якщо у вас немає цього часу, то можна батон замінити тарталетками. Тоді вийде ще швидше.

Інгредієнти:

  • скумбрія х/к – 1 шт
  • сир плавлений – 2 шт
  • перець – ½ ч.л.
  • сік лимона – 1 ст.л.
  • рослинна олія – 30 мл
  • хрін столовий – 2 ч.л.
  • зелена цибуля – пучок
  • батон або тарталетки

Приготування:

Батон, а краще багет, нарізаємо по діагоналі на шматочки товщиною 1 см. Викладаємо на деко, злегка змащене олією. Ставимо в духовку, розігріту до 150 ° C буквально на 5 хвилин.

Поки хліб підсушується, приготуємо намазку. Для цього в чаші блендера змішуємо шматочки скумбрії, очищені від кісток та шкірки, плавлений сир, трохи хрону. Додаємо мелений перець, сік лимона, а також олію. Подрібнюємо все до пюре. Але, якщо ви не любите таку консистенцію, можна залишити трохи зі шматочками. Перекладаємо у глибоку миску.

Свіжу зелену цибулю дрібно ріжемо і відправляємо в сирно-рибне пюре, добре перемішуємо. Цибулю важливо додати саме в такому вигляді, тому що якщо її подрібнити з іншими продуктами, то намазка буде зеленого кольору.

Тепер залишається тільки нанести намазку на хліб або розкласти по тарталетках. Мені більше подобається це робити за допомогою кондитерського мішка – зручно та красиво.

Ось такі бутерброди виходять. Ароматні, з ніжним вершковим смаком — просто пальчики оближеш! Прикрасити можна на власний смак. Мені здається, що лимон з петрушкою ідеально підходять і до смаку, і по композиції.

Смачного!

Нове

Популярне