Нове

Хоч на сніданок, хоч на святковий стіл: смачна закуска-намазка із простих інгредієнтів

Сьогодні готую дуже смачну закуску-намазку. Такі бутерброди зникнуть зі столу за 1 хвилину. Скільки не готуй, завжди мало. Їх можна приготувати як для сніданку, так і для святкового столу. Готується просто і швидко, продукти звичайнісінькі.

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 2 моркви
  • 2 маринованих огірки
  • 2 цибулі
  • майонез
  • 2 зубчики часнику
  • сіль перець

Приготування:

Беремо багет і нарізаємо його навскоси. Далі обсмажуємо їх на вершковому маслі на сковороді до рум’яного кольору з двох сторін. Або підсмажити в тостері, це вже як вам буде зручніше.

Беремо 2 очищені моркви та натираємо на тертці для корейської моркви. 2 цибулини нарізаємо тонкими півкільцями.

Мариновані огірки теж натираємо на тертці для корейської моркви. Віджимаємо їх від зайвого соку і кладемо у миску. На сковороду наливаємо олію і розігріваємо.

Викладаємо всю цибулю та моркву. Обсмажуємо до м’якості та золотистого кольору, періодично помішуючи на середньому вогні.

Викладаємо в миску до огірків, пропускаємо сюди через прес кілька зубчиків часнику, додаємо трохи майонезу, сіль та чорний мелений перець.

Все добре перемішуємо і наша намазка для бутербродів готова. Закуску намащуємо на підготовлений багет. Перекус готовий, подаємо до столу.

Смачного!

Нове

Популярне