Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо маргарин, молоко і воду.
Замішуємо м’яке тісто. Формуємо кулю і кладемо в миску або каструлю і накриваємо кришкою, ставимо в тепло на 90 хвилин.
Обминаємо і залишаємо ще на 10 хвилин.
Ділимо тісто на 2 частини, кожну частину розгортаємо в прямокутник, скручуємо і защипуємо краї.
Кладемо на деко, застелене пергаментом і залишаємо на настойку 30 хв.
Робимо надрізи і змащуємо жовтком з молоком. Випікаємо до готовності при 200С.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…