Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо маргарин, молоко і воду.
Замішуємо м’яке тісто. Формуємо кулю і кладемо в миску або каструлю і накриваємо кришкою, ставимо в тепло на 90 хвилин.
Обминаємо і залишаємо ще на 10 хвилин.
Ділимо тісто на 2 частини, кожну частину розгортаємо в прямокутник, скручуємо і защипуємо краї.
Кладемо на деко, застелене пергаментом і залишаємо на настойку 30 хв.
Робимо надрізи і змащуємо жовтком з молоком. Випікаємо до готовності при 200С.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…