Традиційно господині цю рибку смажать, тушкують та запікають за різними рецептами. Якщо ви любите рибні страви, то зверніть увагу і на цей невигадливий рецепт – тут хек тушкується в сметанно-цибульному соусі і виходить таким смачним, що виникає бажання взяти добавку.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулину потрібно почистити, а потім подрібнити в кубик. Після того як нарізали, потрібно відправити цибулю обсмажуватися на олії.
Можна використовувати будь-яку олію, але якщо у вас оливкова, то віддайте перевагу їй.
Моркву слід очистити та натерти. Потім додайте моркву до цибулі. Обсмажувати овочі до стану м’якості.
Коли овочі будуть готові, на сковороду слід викласти сметану. Залежно від жирності сметани може знадобитися невелика кількість води. Додайте кип’ячену воду, щоб сметана трохи розійшлася.
Засмаження також потрібно посолити і приправити необхідними вам спеціями.
Рибу потрібно почистити, якщо це необхідно, та нарізати на порційні шматочки.
Викладіть рибу в сковороду до засмаження. Рибу потрібно тушкувати, накривши кришкою, чверть години.
У процесі приготування рибу потрібно посолити, а за 5 хвилин до закінчення – додати в сковороду лавровий лист.
Подавати на стіл хек у сметані слід, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню на власний смак. Добре підійде петрушка або зелена цибуля.
Смачного
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…