Один з гастрономічних символів Грузії – хачапурі, але якщо ви пробували його тільки за межами Грузії – вважайте, що воно вам ще не знайоме. Тому що правильні хачапурі потрібно спробувати саме в Грузії.
Не дивуйтеся, якщо офіціант чи продавець у відповідь на ваше прохання принести хачапурі запитає вас: «яке саме»? Різновидів стільки, що часом і місцеві жителі відповідають не відразу.
Просіть принести Хачапурі по-аджарськи. За межами Грузії його часто згадують як «човник». Дійсно, форма нагадує човник, яка заповнена сиром. Цей хачапурі подають тільки свіжоспеченим. А ось як його приготувати подивіться в цьому рецепті.
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Смачного!
Також читайте: М’ЯСНЕ БЛЮДО В ОРИГІНАЛЬНІЙ ПОДАЧІ ДО СВЯТКОВОГО СТОЛУ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…