Смачним і швидкий сніданок, хачапурі на сковороді.
Інгредієнти:
- 250 г борошна
- 0,5 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. цукру
- 1 ч.л. розпушувача тіста
- 1 яйце
- 150 г сметани
- 1 ст.л. олії
- 100 г сиру
- 100 г твердого сиру
- зелена цибуля, кріп
Приготування:
- У 250 г борошна додаю 1/2 чайної ложки солі, 1/2 чайної ложки цукру і 1 чайну ложку розпушувача тіста. Перемішую.
- Додаю 150 г сметани.
- Сюди ж розбиваю 1 яйце і замішую тісто лопаткою.
- Додаю 1 столову ложку рослинної олії.
- Оскільки у мене “ледачий” варіант, то начинку я буду додавати відразу в тісто.
- Додаю 100 г сиру.
- Додаю 100 г сиру натертого на великій тертці.
- І зелень, кому яка подобається, у мене зелена цибуля і кріп.
- Руками замішую тісто з начинкою. Тісто вийде дуже липким, але додатково борошна досипати не потрібно.
- Стіл і тісто посипаю борошном і формую невелику ковбаску. Ділю на 8 частин, у мене буде 8 коржів.
- Качалкою розкочують тонкі коржі.
- Обсмажую на сухій сковороді, на середньому вогні, з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Гарячі коржі змащую шматочком вершкового масла.
- Коржі виходять дуже смачними, м’якими, ароматними! Чудовий сніданок з чашкою чаю. Спробуйте приготувати!
Також читайте: СМАЧНИЙ СНІДАНОК ВСЬОГО З ДВОХ ІНГРЕДІЄНТІВ: 3 КАРТОПЛІ І 2 ЯЙЦЯ, ЗМІНЮЮЧИ НАЧИНКУ ГОТУЙ ХОЧ ЩОДНЯ