Сьогодні ділюся з Вами рецептом грибного супу-пюре із простих інгредієнтів. Смачний, ніжний та ароматний.
Інгредієнти:
Приготування:
Сковороду розігріваємо, вливаємо олію, додаємо вершкове масло і викладаємо нарізані печериці.
Смажимо до готовності. Солимо, перемішуємо та знімаємо з вогню.
На чисту сковороду вливаємо олію, викладаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо. Додаємо натерту на великій терці моркву, смажимо до готовності та знімаємо з вогню.
Картоплю нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в каструлю. Вливаємо воду, ставимо на вогонь, солимо, варимо до готовності та знімаємо з вогню.
Додаємо засмажену цибулю з морквою та збиваємо занурювальним блендером.
Додаємо печериці та перемішуємо.
Вливаємо вершки, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.
Смачного!
Українська співачка Світлана Тарабарова звернулася до свого рідного міста Херсон у День його народження, який…
Відома українська акторка Наталка Денисенко вирушила на відпочинок разом зі своїм 6-річним сином Андрієм, який…
Запечені на грилі баклажани — це чудовий літній гарнір або закуска. Їх можна подавати як…
Рулет із лаваша з фаршем — це смачна і проста страва, яка ідеально підходить для…
Шоколадне печиво з карамеллю — справжня насолода для любителів солодкого. Вдале поєднання гіркого шоколаду і…
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…