Нове

Грибний суп-пюре: смачний обід з простих інгредієнтів

Сьогодні ділюся з Вами рецептом грибного супу-пюре із простих інгредієнтів. Смачний, ніжний та ароматний.

Інгредієнти:

  • Гриби (шампіньйони) – 300 г
  • Рослинна олія
  • Вершкове масло – 15 г
  • Ріпчаста цибуля – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Картопля – 400 г
  • Вода – 1,2 літри
  • Вершки – 50 г
  • Петрушка – для подачі
  • Сіль

Приготування:

Сковороду розігріваємо, вливаємо олію, додаємо вершкове масло і викладаємо нарізані печериці.

Смажимо до готовності. Солимо, перемішуємо та знімаємо з вогню.

На чисту сковороду вливаємо олію, викладаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо. Додаємо натерту на великій терці моркву, смажимо до готовності та знімаємо з вогню.

Картоплю нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в каструлю. Вливаємо воду, ставимо на вогонь, солимо, варимо до готовності та знімаємо з вогню.

Додаємо засмажену цибулю з морквою та збиваємо занурювальним блендером.

Додаємо печериці та перемішуємо.

Вливаємо вершки, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.

Смачного!

Нове

Популярне