Інгредієнти:
- 300 г білих грибів
- 2 середніх цибулини
- 4 яйця
- зелень петрушки
- майонез
- Сіль
Приготування:
Нарізаємо гриби та обсмажуємо на сковороді 15 хвилин.
Дрібно нарізаємо цибулю і додаємо її до грибів. Обсмажуємо ще 10 хвилин.
Варимо яйця, обдаємо їх холодною водою. Нарізаємо дрібними кубиками (якщо нарізати надто крупно, смак яєць перебиватиме смак грибів).
Гриби та яйця перекладаємо в один посуд і ретельно перемішуємо. Додаємо дрібно нарізану зелень та заправляємо майонезом. Солимо за смаком.
Салат прикрашаємо листочками зелені.
Смачного!