Дуже смачні грінки, які часто готую на сніданок. У гарячому вигляді – просто смакота! Люблю цей рецепт за те, що готувати просто, швидко та виходить дуже смачно! Беріть рецепт на замітку
Інгредієнти:
- Батон
- Сир 50 г
- Яйця 3 шт
- Сметана 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
- Олія рослинна для смаження
Приготування:
Батон для цих грінок найкраще брати вчорашній. Якщо в упаковці нарізаний – чудово, якщо ні – нарізаємо, можна кожну скибочку розрізати ще й навпіл.
У мисці змішуємо 3 яйця та 3 столові ложки сметани. Збиваємо вилкою до однорідності, додаємо щіпку солі.
Натираємо на тертці 50 г сиру і додаємо до яєць та сметани. Можна залишити так, а можна додати зелень. Відмінно підходить зелена цибуля.
За бажанням можна додати перець та будь-які спеції, які вам подобаються. Наприклад, сушений часник чи італійські трави.
У суміш, що вийшла, макаємо шматочки батона і обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.
Сирні грінки готові, одразу ж подаємо на стіл. Смачного!