Незвичайні грінки, у складі яких є французька гірчиця, приваблюють як цікавим зовнішнім виглядом, так і яскравим смаком. Ідеально подати такі грінки на сніданок, адже на смак вони досить нейтральні і зовсім негострі. Отже, вони можуть підійти навіть дітям.
Інгредієнти:
Інгредієнти:
Насамперед слід підсушити скибочки батона. Найкраще зробити це в духовці, по парі хвилин з кожного боку.
Твердий сир потрібно натерти на тертці із середніми дірочками та помістити у глибоку миску.
В іншій мисці потрібно збовтати куряче яйце.
Коли батон зарум’яниться, його потрібно дістати з духовки і дозволити трохи охолонути.
У невеликій каструлі слід розтопити вершкове масло. Найкраще використовувати посуд із товстим дном, щоб інгредієнти прогрівалися рівномірно.
Коли масло розтопиться, до нього слід додати тертий сир. Перемішайте та дочекайтеся, щоб сир розплавився.
Додайте в каструлю французьку гірчицю та перемішайте.
За смаком додайте в каструлю із сирною сумішшю трохи солі та чорного перцю.
Останнім у каструлю потрібно додати куряче яйце, попередньо перемішане вилочкою. Каструлю можна зняти з вогню.
Перекладіть начинку на грінки. Помістіть форму для запікання в духовку на 10 хвилин.
Подавайте грінки зі свіжою зеленню. Краще цю страву подати на сніданок або як гаряче перекушування.
Смачного!
Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…
Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…
Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…
Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…
Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…
Співачка Слава Камінська вперше за довгий час поділилася з підписниками зворушливими знімками своїх підрослих дітей…