Незвичайні грінки, у складі яких є французька гірчиця, приваблюють як цікавим зовнішнім виглядом, так і яскравим смаком. Ідеально подати такі грінки на сніданок, адже на смак вони досить нейтральні і зовсім негострі. Отже, вони можуть підійти навіть дітям.
Інгредієнти:
Інгредієнти:
Насамперед слід підсушити скибочки батона. Найкраще зробити це в духовці, по парі хвилин з кожного боку.
Твердий сир потрібно натерти на тертці із середніми дірочками та помістити у глибоку миску.
В іншій мисці потрібно збовтати куряче яйце.
Коли батон зарум’яниться, його потрібно дістати з духовки і дозволити трохи охолонути.
У невеликій каструлі слід розтопити вершкове масло. Найкраще використовувати посуд із товстим дном, щоб інгредієнти прогрівалися рівномірно.
Коли масло розтопиться, до нього слід додати тертий сир. Перемішайте та дочекайтеся, щоб сир розплавився.
Додайте в каструлю французьку гірчицю та перемішайте.
За смаком додайте в каструлю із сирною сумішшю трохи солі та чорного перцю.
Останнім у каструлю потрібно додати куряче яйце, попередньо перемішане вилочкою. Каструлю можна зняти з вогню.
Перекладіть начинку на грінки. Помістіть форму для запікання в духовку на 10 хвилин.
Подавайте грінки зі свіжою зеленню. Краще цю страву подати на сніданок або як гаряче перекушування.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…