Готуємо смачне доповнення до будь-якого гарніру з м’ясного фаршу. З фаршу формуємо плоскі коржі, зверху укладаємо суміш м’якого сиру, яєць і помідорів. Блюдо запікається в духовці, готується дуже швидко. За рахунок додаткових компонентів м’ясний фарш заграє новими смаковими фарбами. Блюдо виглядає дуже яскраво і апетитно.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачного!
Також читайте: ЗАЛИВАЄМО КУРЯЧЕ ФІЛЕ СОУСОМ І СТАВИМО НА 30 ХВИЛИН В ДУХОВКУ. НАВІТЬ СУХЕ М’ЯСО ПОЧИНАЄ ТАНУТИ В РОТІ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…