Готуємо смачне доповнення до будь-якого гарніру з м’ясного фаршу. З фаршу формуємо плоскі коржі, зверху укладаємо суміш м’якого сиру, яєць і помідорів. Блюдо запікається в духовці, готується дуже швидко. За рахунок додаткових компонентів м’ясний фарш заграє новими смаковими фарбами. Блюдо виглядає дуже яскраво і апетитно.
Інгредієнти:
- Фарш – 500 г.
- Яйце варене – 2 шт.
- Плавлений сир – 100 г.
- Помідор – 1-2 шт.
- Майонез – 1 ст.л.
- Італійські трави – 0,5 ч.л.
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
- М’ясо заздалегідь перекрутити через м’ясорубку в фарш. Ідеально підійде суміш яловичини і свинини, при бажанні можна взяти будь-який інший вид м’яса. У фарш додайте сіль, мелений перець, італійські трави, ретельно перемішайте руками.
- Яйця попередньо відваріть “круто”, охолодіть, очистіть. Білок і жовток подрібніть на тертці. Плавлений сирок також натріть на дрібній тертці, додайте в яєчну стружку. Помідори наріжте маленькими кубиками. Сік, що виділився при нарізці, злийте. Томати закиньте до сиру і яйця, додайте майонез.
- Суміш присипте меленим перцем і сіллю, ретельно перемішайте.
- Деко застеліть фольгою. М’ясний фарш розділіть на 6 рівних частин. З кожної порції скачайте кулю, потім сформуйте плоский корж, покладіть на фольгу на відстані один від одного.
- Зверху викладіть гірки з суміші яйця, сиру та помідора.
- Деко завантажте в розігріту духовку, запікайте страву 30 хвилин при температурі 180 градусів.
- Готову страву прикрасьте зеленню, подайте на стіл.
Смачного!
Також читайте: ЗАЛИВАЄМО КУРЯЧЕ ФІЛЕ СОУСОМ І СТАВИМО НА 30 ХВИЛИН В ДУХОВКУ. НАВІТЬ СУХЕ М’ЯСО ПОЧИНАЄ ТАНУТИ В РОТІ