Сьогодні приготуємо шоколадний десерт із мінімального набору продуктів. Виходить ніжна, дуже повітряна хмара, яка впевнена, сподобається і дорослим, і дітям!
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейнику з’єднаємо какао, трохи молока від загальної кількості, цукор, крохмаль та яйця. Добре перемішаємо вінчиком, щоб не було грудочок.
Вливаємо молоко, що залишилося. Ще раз добре перемішуємо та ставимо сотейник на середній вогонь. Постійно помішуючи, доводимо масу до кипіння і знімаємо з вогню.
Перекладаємо заварну основу в чашу, плівкою накриваємо в контакт і даємо охолонути до кімнатної температури. А потім забираємо в холодильник.
Печиво подрібнимо.
Коли заварна основа добре охолола, починаємо збивати добре охолоджені вершки. Збиваємо до щільних піків.
Виймаємо заварну основу з холодильника і промішуємо її міксером. А потім додаємо шоколадну масу до вершків і добре змішуємо міксером.
Перекладаємо крем у кондитерський мішок. У креманки викладаємо трохи крему, а потім додаємо печиво. Усього буде три шари крему та два шари печива. Зверху присипаємо подрібненим шоколадом.
Забираємо десерт у холодильник на 1-2 години.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…