Сьогодні приготуємо шоколадний десерт із мінімального набору продуктів. Виходить ніжна, дуже повітряна хмара, яка впевнена, сподобається і дорослим, і дітям!
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейнику з’єднаємо какао, трохи молока від загальної кількості, цукор, крохмаль та яйця. Добре перемішаємо вінчиком, щоб не було грудочок.
Вливаємо молоко, що залишилося. Ще раз добре перемішуємо та ставимо сотейник на середній вогонь. Постійно помішуючи, доводимо масу до кипіння і знімаємо з вогню.
Перекладаємо заварну основу в чашу, плівкою накриваємо в контакт і даємо охолонути до кімнатної температури. А потім забираємо в холодильник.
Печиво подрібнимо.
Коли заварна основа добре охолола, починаємо збивати добре охолоджені вершки. Збиваємо до щільних піків.
Виймаємо заварну основу з холодильника і промішуємо її міксером. А потім додаємо шоколадну масу до вершків і добре змішуємо міксером.
Перекладаємо крем у кондитерський мішок. У креманки викладаємо трохи крему, а потім додаємо печиво. Усього буде три шари крему та два шари печива. Зверху присипаємо подрібненим шоколадом.
Забираємо десерт у холодильник на 1-2 години.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…