Сьогодні готуємо дуже швидкий рулет до чаю. Продукти для цього смачного рулету завжди є у будь-якої господині.
Я його називаю рулет гості на порозі, тому що він готується буквально за лічені хвилини, а виходить дуже смачний рулетик до чаю. Підійде хоч до зустрічі гостей, хоч просто на сніданок, усім до вподоби. Звичайно, я його готую не тільки для гостей, але й коли не хочеться поратися на кухні, а щось смачненьке до чаю хочеться.
Інгредієнти:
Тісто
Просочення
Начинка
Посипка
Приготування:
Беру три яйця, додаю цукор і збиваю доти, доки цукор не розчиниться. Замість цукру можна використовувати цукрову пудру.
Додаю борошно і ложкою перемішую, тут міксер вже не потрібен. Перемішуємо до однорідної маси.
Додаю воду та знову перемішую. Тісто має вийти еластичним та досить рідким, як сметана.
Деко застилаю пергаментним папером і виливаю тісто, розрівнюю.
Духовку розігріваю до 220 ° і випікаю бісквіт рулету 10 хвилин. Орієнтуйтеся за своєю духовкою, головне не перетримати.
У бісквіта обрізаю краї, вони підуть на обсипання.
Обрізки бісквіта і жменю будь-яких горіхів складаю в чашу блендера і подрібнюю в крихту.
Бісквіт поливаю просоченням. Для просочення беру дві столові ложки розчинної кави, дві чайні ложки цукру, заливаю окропом і розподіляю по бісквіту.
Змащую бісквіт начинкою.
Начинка можна використовувати будь-яку, я сьогодні використовуватиму яблучне крем-пюре.
Скручую бісквіт у рулет, верхню частину рулету теж змащую начинкою, а зверху посипаю рулет приготованою з обрізків та горіхів посипанням. До вологої начинки дуже добре прилипає крихта посипання.
Ось і все, найсмачніший рулет до чаю готовий.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…