Сьогодні готуємо дуже швидкий рулет до чаю. Продукти для цього смачного рулету завжди є у будь-якої господині.
Я його називаю рулет гості на порозі, тому що він готується буквально за лічені хвилини, а виходить дуже смачний рулетик до чаю. Підійде хоч до зустрічі гостей, хоч просто на сніданок, усім до вподоби. Звичайно, я його готую не тільки для гостей, але й коли не хочеться поратися на кухні, а щось смачненьке до чаю хочеться.
Інгредієнти:
Тісто
- 3 яйця
- 225 г цукру
- 225 г борошна
- 25 мл води
Просочення
- 1 ч.л. кави, 2 ч.л. цукри, 150 мл. окропу
Начинка
- Приблизно 300 мл яблучного крем-пюре
Посипка
- Обрізки бісквіта + горіхи, будь-які
Приготування:
Беру три яйця, додаю цукор і збиваю доти, доки цукор не розчиниться. Замість цукру можна використовувати цукрову пудру.
Додаю борошно і ложкою перемішую, тут міксер вже не потрібен. Перемішуємо до однорідної маси.
Додаю воду та знову перемішую. Тісто має вийти еластичним та досить рідким, як сметана.
Деко застилаю пергаментним папером і виливаю тісто, розрівнюю.
Духовку розігріваю до 220 ° і випікаю бісквіт рулету 10 хвилин. Орієнтуйтеся за своєю духовкою, головне не перетримати.
У бісквіта обрізаю краї, вони підуть на обсипання.
Обрізки бісквіта і жменю будь-яких горіхів складаю в чашу блендера і подрібнюю в крихту.
Бісквіт поливаю просоченням. Для просочення беру дві столові ложки розчинної кави, дві чайні ложки цукру, заливаю окропом і розподіляю по бісквіту.
Змащую бісквіт начинкою.
Начинка можна використовувати будь-яку, я сьогодні використовуватиму яблучне крем-пюре.
Скручую бісквіт у рулет, верхню частину рулету теж змащую начинкою, а зверху посипаю рулет приготованою з обрізків та горіхів посипанням. До вологої начинки дуже добре прилипає крихта посипання.
Ось і все, найсмачніший рулет до чаю готовий.
Смачного!