Знайшла такий вдалий рецепт, щойно його приготувала, повечеряли і поспішаю їм поділитися. Швидке приготування на сковорідці курячої печінки. Яка вона смачна виявилася! Ми повечеряли з гречкою, але вона ідеальна до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулину нарізаємо, моркву тремо на середній тертці. Розігріваємо на середньому вогні (нагріві) сковороду з олією і обсмажуємо цибулю з морквою. Недовго, хвилин 5-7 до стану так званої “прозорості” цибулі.
Поки смажаться, швидко промиваємо та нарізаємо печінку тонкими смужками або кубиками, як вам зручніше. Висипаємо на сковорідку, перемішуємо і закривши кришкою, томимо 5-7 хвилин. Овочі та печінка дадуть багато соку і шматочки в ньому томляться.
Ось тепер відкриваємо кришку, солимо, перчимо, посипаємо трохи карі та додаємо майонез. Добре перемішавши все, закриваємо кришку назад і на середньому вогні готуємо хвилин 15.
Можна вимкнути плиту, залишити під кришкою ще хвилин на п’ять.
Ось тепер все готове! Ароматна ніжна печінка, соковита та така смачна!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…