Рецепти

Готується за лічені хвилини: печінка на сковороді, ніжна та з особливим смаком

Знайшла такий вдалий рецепт, щойно його приготувала, повечеряли і поспішаю їм поділитися. Швидке приготування на сковорідці курячої печінки. Яка вона смачна виявилася! Ми повечеряли з гречкою, але вона ідеальна до будь-якого гарніру.

Інгредієнти:

  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • приблизно 500-550 г курячої печінки;
  • Сіль, перець мелений та 1/2 ч.л. каррі.
  • 2.5 столові ложки майонезу;
  • Трохи зовсім рослинної олії на сковорідку.

Приготування:

Цибулину нарізаємо, моркву тремо на середній тертці. Розігріваємо на середньому вогні (нагріві) сковороду з олією і обсмажуємо цибулю з морквою. Недовго, хвилин 5-7 до стану так званої “прозорості” цибулі.

Поки смажаться, швидко промиваємо та нарізаємо печінку тонкими смужками або кубиками, як вам зручніше. Висипаємо на сковорідку, перемішуємо і закривши кришкою, томимо 5-7 хвилин. Овочі та печінка дадуть багато соку і шматочки в ньому томляться.

Ось тепер відкриваємо кришку, солимо, перчимо, посипаємо трохи карі та додаємо майонез. Добре перемішавши все, закриваємо кришку назад і на середньому вогні готуємо хвилин 15.

Можна вимкнути плиту, залишити під кришкою ще хвилин на п’ять.

Ось тепер все готове! Ароматна ніжна печінка, соковита та така смачна!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…