Знайшла такий вдалий рецепт, щойно його приготувала, повечеряли і поспішаю їм поділитися. Швидке приготування на сковорідці курячої печінки. Яка вона смачна виявилася! Ми повечеряли з гречкою, але вона ідеальна до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
- 1 цибулина;
- 1 морквина;
- приблизно 500-550 г курячої печінки;
- Сіль, перець мелений та 1/2 ч.л. каррі.
- 2.5 столові ложки майонезу;
- Трохи зовсім рослинної олії на сковорідку.
Приготування:
Цибулину нарізаємо, моркву тремо на середній тертці. Розігріваємо на середньому вогні (нагріві) сковороду з олією і обсмажуємо цибулю з морквою. Недовго, хвилин 5-7 до стану так званої “прозорості” цибулі.
Поки смажаться, швидко промиваємо та нарізаємо печінку тонкими смужками або кубиками, як вам зручніше. Висипаємо на сковорідку, перемішуємо і закривши кришкою, томимо 5-7 хвилин. Овочі та печінка дадуть багато соку і шматочки в ньому томляться.
Ось тепер відкриваємо кришку, солимо, перчимо, посипаємо трохи карі та додаємо майонез. Добре перемішавши все, закриваємо кришку назад і на середньому вогні готуємо хвилин 15.
Можна вимкнути плиту, залишити під кришкою ще хвилин на п’ять.
Ось тепер все готове! Ароматна ніжна печінка, соковита та така смачна!