Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки товщиною ~7мм.
Додати сіль, перець, коріандр, часник, сметану, яйце. Добре перемішати, накрити кришкою та залишити мінімум на 20 хвилин.
Потім додати борошно і все добре перемішати.
На сковороду наливаємо олію та добре нагріваємо.
Обсмажуємо шматочки курячого філе з двох боків на невеликому вогні до золотистого кольору.
Готується все дуже швидко та виходить дуже смачно.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…