Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки товщиною ~7мм.
Додати сіль, перець, коріандр, часник, сметану, яйце. Добре перемішати, накрити кришкою та залишити мінімум на 20 хвилин.
Потім додати борошно і все добре перемішати.
На сковороду наливаємо олію та добре нагріваємо.
Обсмажуємо шматочки курячого філе з двох боків на невеликому вогні до золотистого кольору.
Готується все дуже швидко та виходить дуже смачно.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…