Інгредієнти:
- Куряче філе 2 шт
- Сіль 0,5 ч. л.
- Суміш перців до смаку
- Коріандр за смаком
- Часник 1 зубчик
- Сметана 3-4 ст.л.
- Яйце 1 шт
- Борошно 2-3 ст.л.
- Рослинна олія 5-6 ст. л.
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки товщиною ~7мм.
Додати сіль, перець, коріандр, часник, сметану, яйце. Добре перемішати, накрити кришкою та залишити мінімум на 20 хвилин.
Потім додати борошно і все добре перемішати.
На сковороду наливаємо олію та добре нагріваємо.
Обсмажуємо шматочки курячого філе з двох боків на невеликому вогні до золотистого кольору.
Готується все дуже швидко та виходить дуже смачно.
Смачного!