Цей рецепт доводить, що риба на пару – це просто, швидко та головне дуже смачно! Яскрава соковита страва з риби, доповнена соусом і готується всього 5 хвилин.
Спробуйте! Вам справді дуже сподобається така рибка.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе кефалі розрізаємо на дві частини, викладаємо на пароварку і трохи перчимо. У каструлю наливаємо воду, додаємо лавровий лист і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, кладемо пароварку з рибою зверху на каструлю і готуємо на паровій бані 5 хвилин.
Тонкою соломкою нарізаємо корінь імбиру, часник та чилі перець. Білу частину цибулі порей розрізаємо на дві частини і нарізаємо дрібною соломкою. Крупно нарізаємо зелену цибулю. У піалу наливаємо соєвий та устричний соуси, вичавлюємо з половинки лайма сік, додаємо цукор і перемішуємо. У сотейнику доводимо до кипіння 100 мл олії. Шматочки приготовленої риби викладаємо на тарілку, посипаємо перцем.
Наступним шаром викладаємо імбир, навколо рибних шматочків посипаємо зеленою цибулею. Шматочки риби поливаємо олією і підготовленим соєво-устричним соусом. Страву прикрашаємо свіжою кінзою та соломкою порею. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…