Цей рецепт доводить, що риба на пару – це просто, швидко та головне дуже смачно! Яскрава соковита страва з риби, доповнена соусом і готується всього 5 хвилин.
Спробуйте! Вам справді дуже сподобається така рибка.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе кефалі розрізаємо на дві частини, викладаємо на пароварку і трохи перчимо. У каструлю наливаємо воду, додаємо лавровий лист і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, кладемо пароварку з рибою зверху на каструлю і готуємо на паровій бані 5 хвилин.
Тонкою соломкою нарізаємо корінь імбиру, часник та чилі перець. Білу частину цибулі порей розрізаємо на дві частини і нарізаємо дрібною соломкою. Крупно нарізаємо зелену цибулю. У піалу наливаємо соєвий та устричний соуси, вичавлюємо з половинки лайма сік, додаємо цукор і перемішуємо. У сотейнику доводимо до кипіння 100 мл олії. Шматочки приготовленої риби викладаємо на тарілку, посипаємо перцем.
Наступним шаром викладаємо імбир, навколо рибних шматочків посипаємо зеленою цибулею. Шматочки риби поливаємо олією і підготовленим соєво-устричним соусом. Страву прикрашаємо свіжою кінзою та соломкою порею. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…