Інгредієнти:
Приготування:
Печінку необхідно вимочити у прохолодній воді протягом кількох годин. Рідину потрібно періодично міняти.
Відварити печінку до стану, коли при проколюванні не виділятиметься кров.
Остудити та нарізати печінку брусочками.
Цибулю очистити та нарізати кубиками, моркву ретельно відмити і натерти на великій тертці. Обсмажити на олії до готовності. Огірки нарізати брусками.
6. Усі інгредієнти з’єднати. На той час вони мають бути однієї температури.
Заправити майонезом і при необхідності підсолити та поперчити.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…