Рецепти

Готуємо цікавий салат з печінки

Інгредієнти:

  • печінка (свиняча) – 0,5 кг
  • солоні огірки – 3-5 шт. (залежно від розміру)
  • морква – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • рослинна олія – ​​2-3 ст.л.
  • майонез – за смаком
  • сіль і чорний мелений перець – по щіпці.

Приготування:

Печінку необхідно вимочити у прохолодній воді протягом кількох годин. Рідину потрібно періодично міняти.

Відварити печінку до стану, коли при проколюванні не виділятиметься кров.

Остудити та нарізати печінку брусочками.

Цибулю очистити та нарізати кубиками, моркву ретельно відмити і натерти на великій тертці. Обсмажити на олії до готовності. Огірки нарізати брусками.

6. Усі інгредієнти з’єднати. На той час вони мають бути однієї температури.

Заправити майонезом і при необхідності підсолити та поперчити.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…