Інгредієнти:
- печінка (свиняча) – 0,5 кг
- солоні огірки – 3-5 шт. (залежно від розміру)
- морква – 2 шт.
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- рослинна олія – 2-3 ст.л.
- майонез – за смаком
- сіль і чорний мелений перець – по щіпці.
Приготування:
Печінку необхідно вимочити у прохолодній воді протягом кількох годин. Рідину потрібно періодично міняти.
Відварити печінку до стану, коли при проколюванні не виділятиметься кров.
Остудити та нарізати печінку брусочками.
Цибулю очистити та нарізати кубиками, моркву ретельно відмити і натерти на великій тертці. Обсмажити на олії до готовності. Огірки нарізати брусками.
6. Усі інгредієнти з’єднати. На той час вони мають бути однієї температури.
Заправити майонезом і при необхідності підсолити та поперчити.
Смачного!