У Франції знаменитий Олів’є готують зовсім не так, як в Україні. Салат виходить незвичайним, дуже смачним і цікавим. Тому якщо хочеться здивувати гостей або близьких, можна приготувати абсолютно особливий французький Олів’є.
Салат збирається порційно, в тарілки і через сервіровочні кільця. Можна спробувати подати салат і в широких склянках або креманках.
Інгредієнти
Приготування
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…