Інгредієнти:
для тіста:
для посипання та змащування:
Приготування:
Дріжджі розпустити в 1 ложці цукру, перемішай і почекай, щоб вони стали рідкими. Додай тепле (не гаряче) молоко і, помішуючи, поступово всип приблизно 1/3 частину борошна. Постав опару в тепле місце на 15-20 хвилин, щоб вона підійшла.
Додай у тісто для булочок цукор, що залишився, ванільний цукор, сіль, м’яке вершкове масло і поступово всип просіяне борошно. Заміси однорідне гладке тісто. Накрий його серветкою і знову постав у тепле місце на 15-20 хвилин.
Готове тісто обімни. Відокремлюй від нього невеликі шматочки, сформуй з них кульки, а потім кожну розкатай у коржик. Коржик згорни рулетиком, склади навпіл, зроби посередині надріз і виверни у формі плюшки.
Виклади булочки на застелений пергаментом і змащене маслом лист і залиш на 10-15 хвилин. Потім змасти поверхню збитим яйцем, посип булочки цукром і за бажання – на вибір меленою корицею або маком.
Відправляй лист у розігріту до 200°С духовку. Булочки з цукром будуть готові за 20-25 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…