Змішайте яйця і цукор в глибокій мисці за допомогою міксера або віночка поки він не спіниться.
Додайте інші інгредієнти для тіста і продовжуйте перемішування протягом 3-4 хвилин до однорідної консистенції негустих вершків.
Вилийте тісто в змащену олією форму.
Випікати торт в попередньо розігрітій духовці при температурі 170 ° C протягом 25 або 30 хвилин.
Контролюйте готовність чистою зубочисткою, коли на ній не залишиться сирого тіста – торт готовий, вийміть його з духовки.
Потім вилийте на нього склянку холодного молока і залиште, щоб молоко ввібралось в корж і охолонуло.
Змішайте молоко, какао-порошок і цукор для шоколадного соусу в мисці, помішуйте, поки він не загусне.
Потім залиште його в прохолодному місці і іноді перемішуйте. Коли соус стане досить густим, вилийте його зверху на торт. Готово.
Можна посипати кокосовою стружкою або будь-яким меленим горіхом.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…