Такий простий рецепт, але про нього мало хто знає. Цьому рецепту вже дуже багато років. Цю страву можна брати із собою на роботу або як перекушування вдома.
Інгредієнти:
Приготування:
Ріжемо картоплю на кубики і відправляємо варити. Після приготування цідимо картоплю. Воду не виливаємо, вона нам знадобиться надалі.
Картоплю розминаємо у пюре. Додаємо яйце та виливаємо наш відвар. Додаємо спеції та добре перемішуємо. Додаємо борошно та перемішуємо до однорідного стану.
Повинно вийти тісто.
Змащуємо зверху тісто олією і накриваємо харчовою плівкою. Даємо йому постояти 30 хвилин.
Після того, як тісто настоялося, дістаємо його і розрізаємо на 2 частини. Далі поділяємо його на кілька рівних частин.
Створюємо форму тесту для нашої майбутньої страви, як на фото. Накриваємо рушником на 5-10 хв.
Відправляємо смажити на заздалегідь розігріту сковороду. Обсмажуємо по 5 хвилин із кожної сторони на середньому вогні.
При жаренні кожна сторона повинна вийти золотистою. Наша страва готова!
Всім смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…