Такий простий рецепт, але про нього мало хто знає. Цьому рецепту вже дуже багато років. Цю страву можна брати із собою на роботу або як перекушування вдома.
Інгредієнти:
Приготування:
Ріжемо картоплю на кубики і відправляємо варити. Після приготування цідимо картоплю. Воду не виливаємо, вона нам знадобиться надалі.
Картоплю розминаємо у пюре. Додаємо яйце та виливаємо наш відвар. Додаємо спеції та добре перемішуємо. Додаємо борошно та перемішуємо до однорідного стану.
Повинно вийти тісто.
Змащуємо зверху тісто олією і накриваємо харчовою плівкою. Даємо йому постояти 30 хвилин.
Після того, як тісто настоялося, дістаємо його і розрізаємо на 2 частини. Далі поділяємо його на кілька рівних частин.
Створюємо форму тесту для нашої майбутньої страви, як на фото. Накриваємо рушником на 5-10 хв.
Відправляємо смажити на заздалегідь розігріту сковороду. Обсмажуємо по 5 хвилин із кожної сторони на середньому вогні.
При жаренні кожна сторона повинна вийти золотистою. Наша страва готова!
Всім смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…