Цей неймовірно смачний тортик готується за дуже короткий час, що дозволяє готувати його, наприклад, до несподіваного приходу гостей. Рецепт досить незвичайний, і у багатьох господинь може викликати сумніви, однак результат перевершує всі очікування. Тут немає традиційних коржів, цей торт ламає всі правила приготування тортів, але він заслуговує на те, щоб приготувати його до чаю.
Інгредієнти:
Приготування:
Відразу перед початком готування включаємо духовку на 180 градусів, щоб вона, як слід, прогрілася.
У миску просіваємо борошно з розпушувачем, додаємо цукор, перемелені вівсяні пластівці, перемішуємо. Натираємо на тертці 100 грамів натурального вершкового масла – його перед цим потрібно заморозити. Тепер перетираємо все в дрібну крихту. Наше сухе тісто готове.
Займемося кремом. Всі продукти для крему складаємо у велику миску і ретельно збиваємо міксером або віночком в однорідну трохи пишну масу. Крем теж готовий.
Збираємо наш тортик. Шматочком масла змащуємо форму для випічки. Насипаємо сухе тісто на дно. Шар невеликий, близько 0,5 – 0,7 см, не більше. На нього – такий же шар крему. Тепер знову шар сухого тіста, шар крему. Продовжуємо так, поки тісто і крем не закінчаться. При цьому важливо, щоб зверху останнім шаром було сухе тісто. На поверхню торта натираємо на тертці підморожене вершкове масло.
Ставимо форму в духовку на 30 – 35 хвилин. Готовому торту даємо трохи охолонути у формі, після чого перекладаємо на блюдо, нарізаємо і подаємо до столу. Якщо є можливість залишити торт в холодильнику на кілька годин – чудово. Так він стане ще смачнішим.
Також читайте: ЯБЛУЧНИЙ РУЛЕТ. ДУЖЕ ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ СМАЧНОГО РУЛЕТУ
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…