Ділюсь з Вами одним із простих і дуже смачних, а головне – швидких рецептів приготування оладок із кабачків. Є лише один важливий момент, на який потрібно звернути увагу, про нього я розповім у самому рецепті. Виходять неймовірно смачні оладки, я їх і на сніданок часто готую, бо це дійсно швидко!
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки натираємо на великій тертці.
Додаємо борошно, чорний перець та яйця. Можете додати будь-які спеції на Ваш смак. Добре перемішуємо.
У сковороду наливаємо достатню кількість олії і ставимо на вогонь, чекаємо, щоб вона добре розжарилася.
І тільки коли сковорода буде готова до смаження, ми додаємо сіль і ще раз добре перемішуємо продукти. Сіль додаємо в останній момент перед смаженням, щоб кабачки не встигли дати сік. Це дуже важливий момент.
Оладки обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки на середньому вогні.
Готові оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб він увібрав надлишки олії.
До оладок обов’язково подаю сметану, можна до неї додати рубану зелень.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…