Нове

Готуватиму так все літо: найсмачніші кабачкові оладки

Ділюсь з Вами одним із простих і дуже смачних, а головне – швидких рецептів приготування оладок із кабачків. Є лише один важливий момент, на який потрібно звернути увагу, про нього я розповім у самому рецепті. Виходять неймовірно смачні оладки, я їх і на сніданок часто готую, бо це дійсно швидко!

Інгредієнти:

  • Кабачки 600-700 г
  • Яйця 2 шт С1
  • Борошно 4 ст.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Кабачки натираємо на великій тертці.

Додаємо борошно, чорний перець та яйця. Можете додати будь-які спеції на Ваш смак. Добре перемішуємо.

У сковороду наливаємо достатню кількість олії і ставимо на вогонь, чекаємо, щоб вона добре розжарилася.

І тільки коли сковорода буде готова до смаження, ми додаємо сіль і ще раз добре перемішуємо продукти. Сіль додаємо в останній момент перед смаженням, щоб кабачки не встигли дати сік. Це дуже важливий момент.

Оладки обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки на середньому вогні.

Готові оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб він увібрав надлишки олії.

До оладок обов’язково подаю сметану, можна до неї додати рубану зелень.

Смачного!

Нове

Популярне