«Хрумкий» – це смачний і ситний салат, який цілком може замінити вечерю. У ньому є все: і свіжі та консервовані овочі, і м’ясо. До речі, завдяки олійній заправці вітамін А та К, які містяться в моркві та пекінській капусті, точно засвояться організмом. Тому не обдурю, якщо скажу, що він вітамінний:)
Інгредієнти:
Приготування:
Курку нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в миску. Додаємо каррі, ретельно перемішуємо, щоб кожен шматочок був покритий приправою. Залишаємо маринуватися, а поки що підготуємо інші продукти.
Моркву натираємо на тертці для корейської моркви. Додаємо приправу для моркви по-корейськи, сіль та цукор. Перемішуємо, трохи обминаємо моркву, щоб вона дала сік і краще ввібрала маринад. Залишаємо ненадовго, щоб замаринували.
Огірок та пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою. Перекладаємо до моркви. Рекомендую купувати саме пекінську капусту, оскільки вона ніжніша і м’яка, ніж білокачанна, але все ж хрумка.
Тепер до решти овочів додаємо консервовану червону квасолю. Дрібно рубаємо свіжу зелень (я використала кріп), але її додамо наприкінці.
У сковороді розігріваємо невелику кількість олії, викладаємо курку і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Потім додаємо окріп і тушкуємо курку до готовності. Після цього даємо їй трохи охолонути до кімнатної температури і додаємо в салат.
Тепер можна додати кріп, трохи поперчити салат. Заправляємо олією та соєвим соусом. Все добре перемішуємо та подаємо до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…