Апетитні сирні палички і смородиновий соус – безпрограшний спосіб ситно і смачно нагодувати всю сім’ю або гостей, що раптово наскочили. Соус, до речі універсальний і відмінно підійде до м’яса і до птиці.
Приготуйте та зацініть самі це незабутнє поєднання смаків ягідного соусу та сиру.
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейник відправляємо заморожену смородину, імбир та три чайні ложки цукру. Додаємо четвертинку зубчика часнику, кампотський перець, наливаємо, оцет, соєвий соус і до смаку солимо. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Кип’ятимо буквально пару хвилин, додаємо дрібно нарізану кінзу і знімаємо сотейник з вогню. Все пробиваємо блендером і пропускаємо через ситечко. У миску розбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Великими шматочками нарізаємо сир. Кожен шматочок обвалюємо в борошні, далі занурюємо в яєчний кляр і відправляємо в миску з гречаними пластівцями.
Сир обсмажуємо у великій кількості рослинної олії до рум’яної скоринки. Готові сирні палички викладаємо на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвого жиру і подаємо до столу зі смородиновим соусом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…