Запрошуємо вас на новий етап кулінарного відкриття – гострого салату з кабачків із соєвим соусом. Цей рецепт поєднує в собі простоту та неймовірний смак, роблячи ваш стіл більш різноманітним і ароматним. З використанням тільки найсвіжіших інгредієнтів ця страва стане відмінним варіантом для тих, хто цінує експресію смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо кабачки та моркву тонкими довгими смужками, часник – дрібненькими кусочками. На сковороді на олії смажимо часник протягом хвилини, потім прибираємо його. Додаємо цукор із різаним гострим перцем та кабачками. Смажимо ці інгредієнти та постійно помішуємо приблизно 2–3 хвилини. Заливаємо соєвим соусом, перемішуємо, знімаємо з вогню і залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…