Смачний, ароматний і настільки ніжний, що немов тане в роті! Сирний пиріг готується просто, швидко, із звичайних інгредієнтів. На смак не поступається навіть торту!
Інгредієнти:
Тісто
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 120 г
- Сіль – щіпка
- Соняшникова олія – 55 мл
- Кефір – 100 мл
- Борошно – 175 г
- Сода – 0,5 ч.л
Крем
- Желатин – 10 г
- Тепле молоко – 150 мл
- Сир – 400 г
- Цукор – 5 ст.л
Приготування:
У яйця всипаємо цукор, сіль і збиваємо міксером до однорідності. Вливаємо олію, кефір і змішуємо міксером.
Додаємо борошно, соду та перемішуємо.
Викладаємо на лист, вистелений пергаментним папером. Випікаємо 10 хвилин, при температурі 180 градусів.
У миску всипаємо желатин, вливаємо тепле молоко, перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин.
У чисту миску викладаємо сир, додаємо цукор, розтоплений желатин із молоком і змішуємо блендером. Тримаємо у холодильнику 20 хвилин.
З коржа зрізаємо трохи верхівку, обрізаємо краї (подрібнюємо) і розрізаємо корж навпіл.
На обрізаний корж викладаємо крем. Зверху викладаємо другий корж і змащуємо згущеним молоком. Посипаємо подрібненим бісквітом.
Смачного!