Нове

Голубці з печерицями: смачніші ніж з м’ясом

Смачні та ситні голубці без м’яса – ця страва чудово підійде і для свята, і на сімейну вечерю, і для тих, хто постить. Дуже смачно! А готувати простіше простого, обов’язково спробуйте, адже інгредієнти прості та доступні – знайдуться у кожному холодильнику.

Інгредієнти:

  • капуста
  • печериці
  • рис
  • цибуля
  • морква
  • сіль
  • спеції
  • масло
  • *сметана
  • *томатна паста

Приготування:

Варимо пів склянки рису до напівготовності.

300 г печериць нарізаємо кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі.

Окремо обсмажуємо на олії одну нарізану цибулину і одну велику моркву.

З’єднуємо рис, гриби, моркву з цибулею – вийшла начинка для голубців. Солимо за смаком і перчимо.

Готуємо листя капусти (я варю качан хвилин 5, потім розбираю на листя, зрізаю тверді стебла). Кладемо начинку на капустяний лист і загортаємо голубці. Злегка обсмажуємо голубці з двох сторін на олії, викладаємо в каструлю.

Голубці можна тушкувати в сметані (1 склянка приблизно + трохи води), а можна налити воду, додати цибулю, моркву, томатну пасту та спеції. Сіль за смаком. Тушкуємо голубці 30-40 хвилин.

Голубці з грибами подаємо на стіл, посипавши зеленню. Дуже смачні виходять!

Смачного!

Нове

Популярне