Нове

Голубці з кабачків

Сьогодні готуємо голубці з кабачків або кабачки з фаршем в духовці. Приготуйте це смачне блюдо з кабачків на обід або вечерю. Вся сім’я буде сита, задоволена і смачно нагодована!

Інгредієнти:

  • кабачки 2 шт.
  • фарш (свинина + курка) 700 г.
  • рис (сирий) 100 г.
  • помідор 1 шт.
  • часник 2 зубчики
  • петрушка 2-3 гілочки
  • сіль на свій смак
  • мелений перець до свого смаку

Сметанний соус:

  • сметана 200 г.
  • кетчуп 2 ст.л.
  • вода 100 мл.

Приготування:

Для цієї страви вам знадобляться молоді кабачки. Кабачки миємо й нарізаємо на тонкі стрічки, зручніше це робити за допомогою слайсера. Нарізаємо 2 кабачки цукіні. Вийшли широкі акуратні стрічки та трохи обрізків. Нічого не викидати не потрібно, все піде в справу. Стрічки кабачків посипаємо сіллю і залишаємо на 15 хвилин. А обрізки кабачків дрібно ріжемо ножем або подрібнюємо в блендері.

У миску кладемо фарш. У мене свинина з куркою. Додаємо до фаршу подрібнені кабачки та рис. Рис відварюємо буквально три хвилини. Тремо помідори без шкірки. Додаємо пару зубчиків часнику та подрібнену петрушку. Сіль і мелений перець додаємо на свій смак. Якщо хочете, ви можете додати свої улюблені спеції до свого смаку. Добре перемішуємо. Фарш готовий! Він виходить ніжний, соковитий і такий ароматний!

Минуло 15 хвилин, стрічки кабачків стали м’якими, еластичними та пустили багато соку. Зливаємо з кабачків сік і починаємо формувати наші, так звані голубці.
На стрічку кладемо ложку фаршу. І звертаємо рулетиком. Готово!
Таким чином формуємо рулетики з решти кабачків з фаршем. Викладаємо наші рулетики у форму для запікання або сковорідку.
Готуємо сметанний соус.
У мисці з’єднуємо сметану, кетчуп (замість кетчупу я додала пару ложок подрібнених томатів у власному соку).Додаємо сіль і перець на свій смак. Перемішуємо, якщо сметана жирна, можна трохи розбавити її водою до бажаної консистенції. Заливаємо наші голубці сметанним соусом. Зверху для краси та апетиту, можна посипати дрібкою паприки.

Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин, до готовності.
Наші голубці з кабачків готові! Тільки подивіться, як апетитно вони виглядають!

Соковитий фарш, загорнутий в стрічки з кабачків, і вся ця краса запікалася під ніжним сметанним соусом. Цією стравою з кабачків та фаршу, питання: що приготувати на вечерю, вирішується швидко і просто. Такі голубці з кабачків виходять дуже смачними та корисними для вашого організму!

Також читайте: БІСКВІТ З СИРНИМ КРЕМОМ І КОНСЕРВОВАНИМИ ФРУКТАМИ

Нове

Популярне