Пропоную приготувати просту, яскраву та дуже ситну страву італійської кухні. Гнізда тальятеле з фаршем – відмінне рішення, коли смачно та швидко потрібно нагодувати сім’ю, а бажання довго стояти біля плити немає.
Обов’язково приготуйте за нашим рецептом апетитні гнізда з м’ясом і насолоджуйтесь черговим шедевром італійської кухні.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску з фаршем відправляємо злегка обсмажену на оливковій олії цибулю. Фарш за смаком солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. На сковороду викладаємо гнізда тальятеле, зверху на кожне гніздечко кладемо фарш. Приступимо до приготування соусу. У миску з томатами полпа додаємо італійські трави, наливаємо трохи оливкової олії та 300 мл води. На смак солимо, перчимо, додаємо половину чайної ложки копченої паприки, часникову приправу, нарізаний часник і все добре перемішуємо.
Приготованим соусом на 3/4 заливаємо гнізда та відправляємо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Після закінчення часу збільшуємо температуру на 10 градусів та запікаємо ще 10 хвилин. Готові гнізда з соусом акуратно викладаємо на тарілку, до смаку посипаємо тертим пармезаном і прикрашаємо улюбленою зеленню.
Італійський делікатес подаємо до столу та насолоджуємося смаком. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…