Пропоную приготувати просту, яскраву та дуже ситну страву італійської кухні. Гнізда тальятеле з фаршем – відмінне рішення, коли смачно та швидко потрібно нагодувати сім’ю, а бажання довго стояти біля плити немає.
Обов’язково приготуйте за нашим рецептом апетитні гнізда з м’ясом і насолоджуйтесь черговим шедевром італійської кухні.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску з фаршем відправляємо злегка обсмажену на оливковій олії цибулю. Фарш за смаком солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. На сковороду викладаємо гнізда тальятеле, зверху на кожне гніздечко кладемо фарш. Приступимо до приготування соусу. У миску з томатами полпа додаємо італійські трави, наливаємо трохи оливкової олії та 300 мл води. На смак солимо, перчимо, додаємо половину чайної ложки копченої паприки, часникову приправу, нарізаний часник і все добре перемішуємо.
Приготованим соусом на 3/4 заливаємо гнізда та відправляємо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Після закінчення часу збільшуємо температуру на 10 градусів та запікаємо ще 10 хвилин. Готові гнізда з соусом акуратно викладаємо на тарілку, до смаку посипаємо тертим пармезаном і прикрашаємо улюбленою зеленню.
Італійський делікатес подаємо до столу та насолоджуємося смаком. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…