Пропоную приготувати просту, яскраву та дуже ситну страву італійської кухні. Гнізда тальятеле з фаршем – відмінне рішення, коли смачно та швидко потрібно нагодувати сім’ю, а бажання довго стояти біля плити немає.
Обов’язково приготуйте за нашим рецептом апетитні гнізда з м’ясом і насолоджуйтесь черговим шедевром італійської кухні.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску з фаршем відправляємо злегка обсмажену на оливковій олії цибулю. Фарш за смаком солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. На сковороду викладаємо гнізда тальятеле, зверху на кожне гніздечко кладемо фарш. Приступимо до приготування соусу. У миску з томатами полпа додаємо італійські трави, наливаємо трохи оливкової олії та 300 мл води. На смак солимо, перчимо, додаємо половину чайної ложки копченої паприки, часникову приправу, нарізаний часник і все добре перемішуємо.
Приготованим соусом на 3/4 заливаємо гнізда та відправляємо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Після закінчення часу збільшуємо температуру на 10 градусів та запікаємо ще 10 хвилин. Готові гнізда з соусом акуратно викладаємо на тарілку, до смаку посипаємо тертим пармезаном і прикрашаємо улюбленою зеленню.
Італійський делікатес подаємо до столу та насолоджуємося смаком. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…