Нове

Гнізда та тефтелі, як ледачі пельмені

Пропоную приготувати просту, яскраву та дуже ситну страву італійської кухні. Гнізда тальятеле з фаршем – відмінне рішення, коли смачно та швидко потрібно нагодувати сім’ю, а бажання довго стояти біля плити немає.

Обов’язково приготуйте за нашим рецептом апетитні гнізда з м’ясом і насолоджуйтесь черговим шедевром італійської кухні.

Інгредієнти:

  • Фарш (телятина) – 400 г
  • Фарш (баранина) – 400 г
  • Консервовані томати – 1 банка
  • Цибуля – 3 шт
  • Оливкова олія
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Італійські трави – 2-3 ч. ложки
  • Оливкова олія
  • Копчена паприка – 0.5 ч. ложки
  • Часникова приправа
  • Сир пармезан
  • Зелена цибуля

Приготування:

У миску з фаршем відправляємо злегка обсмажену на оливковій олії цибулю. Фарш за смаком солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. На сковороду викладаємо гнізда тальятеле, зверху на кожне гніздечко кладемо фарш. Приступимо до приготування соусу. У миску з томатами полпа додаємо італійські трави, наливаємо трохи оливкової олії та 300 мл води. На смак солимо, перчимо, додаємо половину чайної ложки копченої паприки, часникову приправу, нарізаний часник і все добре перемішуємо.

Приготованим соусом на 3/4 заливаємо гнізда та відправляємо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Після закінчення часу збільшуємо температуру на 10 градусів та запікаємо ще 10 хвилин. Готові гнізда з соусом акуратно викладаємо на тарілку, до смаку посипаємо тертим пармезаном і прикрашаємо улюбленою зеленню.

Італійський делікатес подаємо до столу та насолоджуємося смаком. Смачного!

Нове

Популярне