У бутербродів дуже соковита начинка і тонка хрустка основа (хрускіт ніжний). Готуються вони швидко, легко і просто. Начинка складається з простих продуктів, у них відмінне поєднання, завдяки цьому бутерброди виходять дуже смачними. Ще відмінний смак та аромат їм дає одна сушена трава.
Інгредієнти:
- 6 скибочок тостового хліба
- 80 г варено-копченої ковбаси
- 80 г напівтвердого сиру
- 2 маринованих огірки
- 2 ст. л. майонезу
- 3 щіпки сушеного орегано
Приготування:
Ковбасу та огірки нарізаємо на невеликі кубики. Мариновані огірки дають соковитість та чудовий смак (можна брати солоні).
Половину сиру натираємо дрібно і відправляємо в миску, додаємо майонез (можна замінити сметану, теж дуже смачно виходить).
Добре перемішуємо і суміш для бутербродів готова. Вона густа та дуже смачна.
У скибочок тостового хліба відрізаємо скоринки. І розкочуємо качалкою. Виходить тонка основа.
Хліб розміщуємо на великій деко або у формі (у мене 2 шт.) і додаємо зверху суміш (по 1/6 частини), але не на всю поверхню, а лише посередині.
Другу половину сиру натираємо крупно та додаємо зверху. Запікаємо бутерброди у розігрітій духовці при 220-230 градусах близько 10 хвилин.
Як тільки сир розплавиться, а хліб добре зарум’яниться, бутерброди виймаємо з духовки та одразу посипаємо орегано. Трава почне розкриватися і з’явиться прекрасний аромат.
Гарячі бутерброди відразу подаємо на стіл із улюбленими напоями. Основа у них тонка хрумка (хрускіт ніжний). Солоні огірки дають соковитість та родзинку у смаку, ковбаса дає відмінний копчений смак, а сир – приємний вершковий смак. Плюс аромат та смак від орегано. Це дуже смачно!
Смачного!!!