Готувати такий салат зовсім не складно, всі інгредієнти доступні, і що найголовніше, в ньому немає майонезу.
Інгредієнти:
Приготування:
Починати приготування салату потрібно з картоплі. Її потрібно очистити та нарізати невеликими кубиками. Заправити картоплю сіллю, перцем і меленою паприкою. Додати пару столових ложок олії, добре перемішати і відправити в духовку.
Картопля не повинна встигнути охолонути до подачі салату, у цьому вся суть. Тому поки вона запікається, потрібно підготувати інші інгредієнти.
Червону цибулю нарізати тонкими чверть кільцями, додати до неї щіпку солі, стільки ж цукру, трохи оцту та води. Добре перемішати та дати настоятися.
А поки що нарізаємо помідори чері. Я додала ще трохи жовтих помідорів для кольору. Відкриваємо баночку консервованого тунця та зливаємо зайву рідину.
Салатне листя добре промити, обсушити і нарізати або нарвати (вибирайте самі) великими шматками, це буде подушка для нашого салату.
І коли картопля буде вже готова, з’єднуємо всі інгредієнти в одній тарілці. Заправляємо олією, додаємо сіль і перець. Добре перемішуємо і одразу подаємо. Салат має бути ще теплим, і тоді це буде так смачно, що відірватися просто неможливо.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…