А ви любите італійську кухню? Особисто я, дуже її люблю, тому що італійські страви готуються просто, а результат виходить таким, ніби мені це подали в дуже дорогому ресторані.
Тому сьогодні я поділюся з вами рецептом італійського блюда фріттата з грибами.
Воно виходить смачним, ароматним і дуже ніжним. Ідеально підходить як для сніданку, так і для обіду. Ваші рідні точно оцінять цей смак. В інтернеті багато рецептів приготування цього смачного омлету, я пробувала різні, але цей самий вдалий. Так що давайте скоріше почнемо.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку я нарізаю дуже дрібно цибулю. Далі добре розігріваю сковорідку на середньому вогні і починаю обсмажувати на ній цибулю. Після того як цибуля стане прозорою, додаю до неї шампіньйони. Обсмажую все ще хвилин 5-7. Поки гриби і цибуля обсмажуються, нарізаю помідори дрібними кубиками і викладаю в ту ж сковороду. Накриваю кришкою і смажу все разом 10 хвилин, зрідка помішуючи.
Після того як пройшли 10 хвилин, додаю сметану і продовжую тушити протягом 5 хвилин.
В окремій мисці збиваю яйця, потроху додаючи молоко. Натираю сир на дрібній тертці додаю в миску з яйцями.
Беру форму для запікання (невеликого розміру), змащую її трохи олією. Обсмажені інгредієнти викладаю в форму і заливаю збитими яйцями з молоком. Запікаю в добре розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20 хвилин.
Час запікання залежить від вашої духовки, так що іноді поглядайте за омлетом, щоб він точно пропікся.
От і все! Смачна італійська фрітата з грибами готова.
Всім приємного апетиту і гарного настрою!
Також читайте: СМАЧНИЙ СНІДАНОК З ЛАВАША ЗА 10 ХВИЛИН
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…