Омлет виходить дуже ніжним. Візуально омлет має бути світлим, не пересмаженим.
Інгредієнти:
- Яйце 2 шт.
- Сир
- Зелена цибуля
- Сіль перець
- Соняшникова олія та вершкове масло
Приготування:
Зіб’ю яйця і додам сіль, наріжу під кутом зелену цибулю (роблю я це для красивої презентації). На сковороду додаю соняшникову олію та трохи вершкового масло, якщо Ви ще не пробували додавати вершкове масло у свій омлет, обов’язково спробуйте!
Перед тим, як додати яєчну суміш на сковороду, збийте її ще раз і збагатіть її киснем. Відправляйте суміш на сковороду, омлет починає збільшуватися у розмірі, але яєчна суміш ще трохи рідка.
Я перевертаю суміш, можна підкласти тарілку, а можна зробити все у повітрі.
Вимикаю нагрівання на плиті і додаю натертий сир. Завертаю омлет, омлет досить гарячий і сир прогріється всередині. Посипаю омлет зеленою цибулею, також мені подобається прикрашати омлет солоним або маринованим огірком.
Фінальний штрих – це чорний перець. Омлет готовий, усім смачного!