Цей рецепт форшмаку – це класична страва, яка привертає увагу своїм ароматом і смаком. Цей рецепт ідеально підійде для тих, хто любить поєднання солодкого й солоного в одному блюді та шукає чудову закуску чи перекус.
Інгредієнти:
Приготування:
Перед початком приготування, підготовлюємо всі необхідні інгредієнти. Оселедець очищуємо від кісток. Відварюємо яйця заздалегідь, охолоджуємо та очищуємо від шкаралупи. Цибулю ріжемо невеликими кільцями. Чим довше стоятиме готовий форшмак, тим більше аромату цибулі буде у страві. Промащуємо кусочки батона у холодній воді, щоб вони стали вологими. Очищаємо яблуко від шкірки, розрізаємо на чотири частини та видаляємо серцевину. Цибулю очищаємо від шкіри й промиваємо у холодній воді. У блендері змішуємо оселедець і очищене яблуко. Додаємо хліб, попередньо віджитий від води, цибулю і яйця. Закриваємо блендер кришкою. Подрібнюємо все до однорідності. Консистенцію форшмаку можна регулювати, додавши олію від оселедця. Для розмелювання можна використовувати м’ясорубку або дрібно порізати все ножем, але у блендері процес подрібнення відбувається набагато швидше. Класичний паштет з оселедцем готовий!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…