Сьогодні я поспішаю до вас з дуже смачним рецептом, який стане відмінним варіантом для обіду або вечері. Приготуємо фаршировані перці і кабачки з дуже смачною начинкою. Коли набридла класична начинка, але фаршировані овочі ви любите, спробуйте цей варіант.
Фаршировані перці і кабачки:
Для підливи:
Подрібнюємо печериці та цибулю. На розігрітій сковороді обсмажуємо пару хвилин подрібнену цибулю, потім додаємо гриби і смажимо до готовності.
Готові гриби з цибулею додаємо до фаршу. Далі відварений булгур, сметану, сіль і спеції за смаком. Все добре перемішуємо і начинка готова.
Готуємо перці і кабачки виймаємо середину, і начиняємо овочі начинкою.
Я потушила в підливі, але можна посипати зверху сиром і запекти в духовці. Підливу я зробила дуже просто, подрібнила цибулю і натерла моркву. Все пересмажила, додала томатну пасту, спеції, сіль і воду.
Розміщуємо овочі в підливу і тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
Виходить дуже смачно і соковито.
Також читайте: ЛЕГКИЙ ЗАЛИВНИЙ КУРЯЧИЙ ПИРІГ З КАБАЧКОМ. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…