Сьогодні я поспішаю до вас з дуже смачним рецептом, який стане відмінним варіантом для обіду або вечері. Приготуємо фаршировані перці і кабачки з дуже смачною начинкою. Коли набридла класична начинка, але фаршировані овочі ви любите, спробуйте цей варіант.
Фаршировані перці і кабачки:
Для підливи:
Подрібнюємо печериці та цибулю. На розігрітій сковороді обсмажуємо пару хвилин подрібнену цибулю, потім додаємо гриби і смажимо до готовності.
Готові гриби з цибулею додаємо до фаршу. Далі відварений булгур, сметану, сіль і спеції за смаком. Все добре перемішуємо і начинка готова.
Готуємо перці і кабачки виймаємо середину, і начиняємо овочі начинкою.
Я потушила в підливі, але можна посипати зверху сиром і запекти в духовці. Підливу я зробила дуже просто, подрібнила цибулю і натерла моркву. Все пересмажила, додала томатну пасту, спеції, сіль і воду.
Розміщуємо овочі в підливу і тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
Виходить дуже смачно і соковито.
Також читайте: ЛЕГКИЙ ЗАЛИВНИЙ КУРЯЧИЙ ПИРІГ З КАБАЧКОМ. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Шоколадне печиво з карамеллю — справжня насолода для любителів солодкого. Вдале поєднання гіркого шоколаду і…
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…
Українська співачка Dakooka опинилася в центрі скандалу через несподівану співпрацю з російським гуртом, що викликало…
Котлети з щуки зі смаженою цибулею — чудова страва для тих, хто любить рибні страви.…
Соте з баклажанів — це легка та смачна страва, яка ідеально підходить для літнього обіду…
Салат з крабовими паличками — це легка та швидка у приготуванні страва, яка відмінно підходить…