Нове

Фарширований перець і кабачки. Дуже смачна начинка

Сьогодні я поспішаю до вас з дуже смачним рецептом, який стане відмінним варіантом для обіду або вечері. Приготуємо фаршировані перці і кабачки з дуже смачною начинкою. Коли набридла класична начинка, але фаршировані овочі ви любите, спробуйте цей варіант.

Фаршировані перці і кабачки:

  • Перець – 3 шт
  • Кабачки – 1 шт
  • Фарш – 400 г
  • Булгур – 60 г
  • Печериці – 200 г
  • Сметана – 3 ст.л
  • Сіль і спеції

Для підливи:

  • Цибуля – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Томатна паста – 3 ст.л
  • Сіль і спеції
  • вода

Подрібнюємо печериці та цибулю. На розігрітій сковороді обсмажуємо пару хвилин подрібнену цибулю, потім додаємо гриби і смажимо до готовності.

Готові гриби з цибулею додаємо до фаршу. Далі відварений булгур, сметану, сіль і спеції за смаком. Все добре перемішуємо і начинка готова.

Готуємо перці і кабачки виймаємо середину, і начиняємо овочі начинкою.

Я потушила в підливі, але можна посипати зверху сиром і запекти в духовці. Підливу я зробила дуже просто, подрібнила цибулю і натерла моркву. Все пересмажила, додала томатну пасту, спеції, сіль і воду.

Розміщуємо овочі в підливу і тушкуємо під кришкою 40 хвилин.

Виходить дуже смачно і соковито.

Також читайте: ЛЕГКИЙ ЗАЛИВНИЙ КУРЯЧИЙ ПИРІГ З КАБАЧКОМ. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

Нове

Популярне