Сьогодні я поспішаю до вас з дуже смачним рецептом, який стане відмінним варіантом для обіду або вечері. Приготуємо фаршировані перці і кабачки з дуже смачною начинкою. Коли набридла класична начинка, але фаршировані овочі ви любите, спробуйте цей варіант.
Фаршировані перці і кабачки:
- Перець – 3 шт
- Кабачки – 1 шт
- Фарш – 400 г
- Булгур – 60 г
- Печериці – 200 г
- Сметана – 3 ст.л
- Сіль і спеції
Для підливи:
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Томатна паста – 3 ст.л
- Сіль і спеції
- вода
Подрібнюємо печериці та цибулю. На розігрітій сковороді обсмажуємо пару хвилин подрібнену цибулю, потім додаємо гриби і смажимо до готовності.
Готові гриби з цибулею додаємо до фаршу. Далі відварений булгур, сметану, сіль і спеції за смаком. Все добре перемішуємо і начинка готова.
Готуємо перці і кабачки виймаємо середину, і начиняємо овочі начинкою.
Я потушила в підливі, але можна посипати зверху сиром і запекти в духовці. Підливу я зробила дуже просто, подрібнила цибулю і натерла моркву. Все пересмажила, додала томатну пасту, спеції, сіль і воду.
Розміщуємо овочі в підливу і тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
Виходить дуже смачно і соковито.
Також читайте: ЛЕГКИЙ ЗАЛИВНИЙ КУРЯЧИЙ ПИРІГ З КАБАЧКОМ. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ