Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю. Часник пропустіть через прес. Зелень наріжте дрібно. Сир натріть.
У помідорів акуратно зріжте верхівки. Чайною ложкою вийміть м’якуш, щоб залишилися лише зовнішні стінки.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. За кілька хвилин обсмажте цибулю до м’якості. Засипте часник та готуйте ще 30 секунд.
Викладіть туди фарш і подрібнену м’якуш помідорів. Помішуючи та розбиваючи лопаткою великі грудки, обсмажуйте 5-6 хвилин.
Посоліть, поперчіть, додайте італійські трави і перемішайте. Трохи остудіть.
Заповніть помідори начинкою. Викладіть у змащену олією форму і посипте тертим сиром.
Запікайте приблизно 20–25 хвилин при температурі 180 °С.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…