Рецепти

Фаршировані помідори з фаршем та сиром

Інгредієнти:

  • Цибуля – 1 штука
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Зелень – кілька гілочок
  • Сир – 60-80 г
  • Помідори – 6 штук
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки + для змащування
  • Курячий фарш – 200 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Італійські трави – ½ ч. ложки

Приготування:

Дрібно наріжте цибулю. Часник пропустіть через прес. Зелень наріжте дрібно. Сир натріть.

У помідорів акуратно зріжте верхівки. Чайною ложкою вийміть м’якуш, щоб залишилися лише зовнішні стінки.

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. За кілька хвилин обсмажте цибулю до м’якості. Засипте часник та готуйте ще 30 секунд.

Викладіть туди фарш і подрібнену м’якуш помідорів. Помішуючи та розбиваючи лопаткою великі грудки, обсмажуйте 5-6 хвилин.

Посоліть, поперчіть, додайте італійські трави і перемішайте. Трохи остудіть.

Заповніть помідори начинкою. Викладіть у змащену олією форму і посипте тертим сиром.

Запікайте приблизно 20–25 хвилин при температурі 180 °С.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…