Оригінальна страва, яка поєднує ніжний смак кальмара з ароматною начинкою. Ця страва ідеальний варіант для святкового столу або романтичної вечері. Ми пропонуємо приготувати цю страву простим способом з доступних інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
Кальмари заливаємо окропом, очищуємо та варимо не більше 3 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю, гриби та смажимо на оливковій олії. Додаємо тертий сир, молоко, спеції. Варимо до загущення. Начиняємо тушки кальмарів і смажимо на сковороді до золотистої скоринки. Посипаємо кунжутом.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…