Оригінальна страва, яка поєднує ніжний смак кальмара з ароматною начинкою. Ця страва ідеальний варіант для святкового столу або романтичної вечері. Ми пропонуємо приготувати цю страву простим способом з доступних інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
Кальмари заливаємо окропом, очищуємо та варимо не більше 3 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю, гриби та смажимо на оливковій олії. Додаємо тертий сир, молоко, спеції. Варимо до загущення. Начиняємо тушки кальмарів і смажимо на сковороді до золотистої скоринки. Посипаємо кунжутом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…